Is jouw kind toe aan de volgende grote stap na de zomervakantie?

Groep 8 vaarwel zeggen en dan die stevige stap naar een nieuwe school…

Het is het afgelopen jaar voor de kinderen in groep 8, maar zeker ook voor de scholen en de ouders best lastig geweest om toch uiteindelijk een keuze te maken.

Ook het afscheid nemen van groep 8 zal niet op iedere school, ondanks de maatregelen, misschien gaan zoals het jaren geleden wel ging.

Extra vraagtekens voor kinderen, maar ook voor ouders. Keuzes maken voor een nieuwe school zonder de sfeer te proeven, de vragen over hoe gaat dat straks na de zomervakantie en wat zal er van de vriendschappen overblijven….

Kortom het lijkt op een grote stap voorwaarts, maar ook wel tegelijkertijd op een aantal stappen terug. Veel meer zaken om rekening mee te houden. Dat is niet voor ieder kind weggelegd.

Op 24 juni start ik een Stevige Stap training in Woerden op de donderdagmiddag van 16.00 – 17.15 uur. Ik heb ruimte voor 4 kinderen die wat support kunnen gebruiken om die STEVIGE STAP na de zomer te kunnen maken. Meer informatie over de training klik hier.

Voor ouders organiseer ik een online informatieavond van een uurtje om vragen over deze training te beantwoorden en om te kijken hoe we kinderen kunnen supporten om die STEVIGE STAP echt te gaan maken.

Interesse om op 17 juni van 20.15-21.15 uur aan te haken? Klik op het contactformulier en laat me weten waar je vragen liggen. SAMEN zetten wij met elkaar de volgende stap!

X
Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!