Positieve gezondheid

Workshop

Zoek jij het antwoord op deze dagelijkse vragen:

Wat vind JIJ belangrijk?

Waar word JIJ blij van?

Gezondheid is iets waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben. Het ene moment zit je beter in je vel dan het andere moment.
Wat maakt dat je soms veranderingen beter aankan en hoe kun je hier zelf meer invloed op uitoefenen?

Workshop Positieve gezondheid

Tijdens de twee uur durende praktische workshop wisselen we theorie en eigen ervaringen af met het zelf actief aan de slag gaan. Iedereen staat centraal en hoe mooi is het als we met elkaar ontdekken waar je in je leven invloed op kunt hebben en waar je je regie kan nemen op je eigen leven.

Het is als het ware meebewegen met het leven. Het gaat over de dagelijkse dingen doen, over kwaliteit van leven, over meedoen, over zingeving en over geestelijke veerkracht”.

Niet alleen in je eigen leven, maar ook in je omgang met anderen. Hoe kan je ieder moment van de dag verschil maken? In 2011 introduceerde Machteld Huber het concept van Positieve Gezondheid in Nederland en beschreef gezondheid als “ Gezondheid is het aanpassingsvermogen aan de uitdagingen van het leven. Gezondheid is niet wát je meemaakt, maar hóe je ermee om kunt gaan. Niet wat je mankeert, maar hoe je functioneert.

Spreekt dit je aan?

Contact me voor een wandeling en een kop koffie!

Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!