In mijn eigen zoektocht om, naast bewust dingen te doen en te laten, energie en kracht te behouden en te laten groeien kwam ik in aanraking met Access Bars. Ik was meteen gecharmeerd van de ontspannen vorm waar het gaat om ontvangen en ‘het laten gebeuren’. Zo kon ik zelf ervaren hoe er meer ruimte, rust en ontspanning ontstond, maar ook hoe ik dit zelf aan anderen kon bieden. Graag nodig ik je dan uit om het zelf tijdens de workation te mogen komen ervaren. Een Access Bars sessie is erop gericht de energie weer te laten stromen. Om het energetische lichaamsproces, door middel van zachte aanraking op specifieke bars-punten op het hoofd, op gang te brengen. Er lopen 32 energiebanen door en rondom je hoofd die overeenkomen met verschillende levensaspecten. Met bewuste of onbewuste visies en standpunten die we innemen als het gaat over controle, creativiteit, ouder worden, vreugde en verdriet, succes, etc. Door deze punten ‘na te lopen’ kan de elektromagnetische lading van al die gedachten, emoties en gevoelens die je hebt opgebouwd (en die je mogelijk beperken) losgela

ten worden. Zo ontstaat er meer rust in je hoofd en ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden. Het is een proces van ontspannen en ontvangen.

X
Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!