Welkom in het licht van escentie!

De escenties zijn unieke fusies van parfumingrediënten, kleuren en kristallen; zij bezitten geheel eigen trillingen. Het product escentie is er voor iedereen en voor iedereen is er tenminste één escentie of een melange, in deze lijn van 9 die energetisch positief werkt en lekker ruikt. De escenties stimuleren prachtig je bewustwording en innerlijke groei. Het komt vaak voor dat een blend van twee of meer escenties je ondersteunen. Het bijzondere van deze methode is dat de combinatie ervan dan ook een verrukkelijk persoonlijk parfum oplevert. Door de escenties bewust te gaan voelen, kun je ervaren wat energetisch het beste voor je werkt in je huidige fase van je leven. Die escentie waarop je eigen energie positief resoneert, geeft een gevoel van balans, ontspanning en blijheid.

Welke escentie past bij mij?
Wanneer je een parfum op je reukvermogen uitkiest, doe je dit bewust of onbewust op basis van je emoties en herinneringen. Dit houdt verband met alle ervaringen die je hebt opgedaan in je leven en de voorkeuren welke je ontwikkeld hebt. Deze keuze houdt echter geen rekening met de energetische waarde of de frequenties die in geuren en parfum zitten.
Zo kan het dus ook zijn dat een gewoon parfum frequenties bezit die ervoor zorgen dat je sneller moe of geïrriteerd raakt, zonder dat jij dit direct merkt of aan je parfum koppelt. Het ruikt immers lekker en fijn! In het proces van haar eigen ontwikkeling en die van de escentie-lijn heeft Carien gemerkt dat wat goed voelt ook lekker ruikt. Wanneer je al je kwaliteiten bewust inzet en niet alleen op je reukvermogen afgaat, kun je werkelijk ervaren dat wat goed voelt ook lekker ruikt.

Tijdens de test onderga jij al een reis van heling. Op talloze niveaus wordt er wakker geschud, aangeraakt, gebalanceerd en uitgelijnd. De test is bedoeld om tot de juiste escentie te komen welke balans, rust en verbinding brengt in het huidige proces. Zodat de richting voor de volgende juiste stap op het persoonlijke pad, geopend kan worden op het juiste moment. Doordat je ontwikkeling voortgaat kan je voorkeur voor een bepaalde escentie veranderen. Dat is logisch want ze hebben allemaal een andere werking en doen stuk voor stuk weer iets anders voor je. De escentie-lijn is puur van opzet en blijft door haar combinatiemogelijkheden voor ieder voor langere tijd van toepassing. Zo kan jij de escentie dragen bij al je stappen op jouw pad.

Mocht jij een escentie parfum willen aanschaffen?
Dan is de investering: 30 ML voor € 69,- en 50 ML voor € 99,- (excl. verzendkosten € 6,55)

X
Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!