Hoe is het
ECHT met jou
vandaag?

Ben je nog wel in verbinding met jezelf?

Voel je nog wel wat jij nodig hebt?

KIJK jij naar wat kan?

Ieder mens heeft een eigen kompas die je de weg wijst op jouw eigen unieke levenspad.  

Iedere stap is er een, het maakt niet uit hoe groot.

Beleef en raak geïnspireerd.

 

Oprecht Energieke
Leef en inspiratiedagen
4 & 5 november

Vanuit jarenlange ervaring is ons team van Oprecht Energiek al een aantal jaar bezig om te kijken wat er naast, het mooie digitale aanbod, aan ECHT contact kan zijn.
Iets wat vaak vergeten wordt omdat het volgens sommige in de huidige tijd op veel vlakken sneller, efficiënter en effectief is om elkaar niet meer live te treffen.
Wij werken daarin anders….

Onze missie

Kijken naar wat KAN

Vanuit onze persoonlijke ervaringen op ons eigen levenspad bieden we juist datgeen wat aanvullend kan zijn op het reguliere aanbod aan support voor als je een volgende stap wil maken in ‘anders’ leven.

Kijken naar wat KAN in tijden dat de balans in je leven weer even opgemaakt moet worden. En hoe pak je hierop terug als het weer even minder loopt? Het pure leven is er een van ups en downs en als mens ben je zelf zo krachtig om hier je eigen weg in te bewandelen.

Soms heb je wat support nodig zonder veel woorden/adviezen, maar juist een luisterend oor van iemand die levenservaring heeft opgedaan.

Wat kan je verwachten?

Als team van mooie mensen met brede kennis en ervaring op diverse ingrijpende levenservaringen, nemen we je mee in onze visie op duurzame inzetbaarheid van mensen in hun leven.

Onze inspiratie en beleefmiddagen zijn dagen waarop niets moet en ‘alles’ mag. De workshops die we verzorgen geven invulling aan de zes elementen van Positieve Gezondheid:

Lichaamsfuncties

Mentaal welbevinden

Zingeving

Kwaliteit van leven

Meedoen

Dagelijks functioneren

Hoe maak je het aandacht geven aan iets wat op dit extra aandacht nodig heeft nu praktisch? Wat voor jou een eerste stap kan zijn is voor iemand anders juist heel anders. Wij zien JOU en JIJ bepaalt wat je nodig hebt. Wij bieden voor ieder wat wils.

 Voor wie?

Voor mensen met chronische pijn en hun naasten, mensen die teveel ballen in de lucht houden en dreigen vast te lopen, of gewoon als je interesse hebt in ons team en wat wij bieden.

Beleef en raak geïnspireerd!

Waar

Bosrijke omgeving in Overijssel (Beckum) met volop ruimte om te genieten van alle mooie elementen van de natuur

Wanneer

Zaterdag 4 november 2023
en
Zondag 5 november 2023

Tijden (beide dagen)

Ontvangst vanaf 10.00 uur

Programma met workshops naar keuze van 10.30 tot 17.00 uur

Inclusief koffie/thee/water en pure lunch

 

Meld je aan

Voor een Leef & Inspiratie dag betaal je 249,00* euro.

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Ps. We willen even zeggen dat als de kosten een zorg zijn, jij je geen zorgen hoeft te maken!

Er is altijd een manier om hier samen uit te komen. Laten we even kletsen en een oplossing vinden die perfect bij jou past. Jouw enthousiasme is wat telt, en ik ben er zeker van dat we iets geweldigs kunnen regelen. 

Twijfel je nog? Stuur me een Whatsapp of stuur een bericht via het contactformulier

 

Spreekt dit je aan?

Meld je dan nu aan:

Support Form (#3)

Meer lezen?

Chakramassage

De chakra’s zijn de energiecentra in jouw lichaam. Het zijn 7-en centra van energie met ieder zijn eigen kleur. Deze chakra’s liggen in het lichaam waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. De chakramassage raakt aan alle aspecten van een mens. Door deze...

Lees meer

Pulsen

De kracht van Holistisch Pulsen schuilt in zachtheid! De puls beweging wordt vanaf één plek ingezet en gaat vervolgens het hele lichaam in. Een laagdrempelige massage, omdat de kleding aanblijft. Geschikt voor iedereen. Het lichaam wordt op een ritmisch wiegende...

Lees meer

Ontspannen Voetreflexmassage

Een ontspannen voetreflexmassage is een massage van de gehele voet en onderbeen. De ontspannen voetreflexmassage prikkelt de energiezones, doorbloeding en lymfezones in jouw voeten. Deze massage zorgt voor het verlichten van stress en spanning. Een verbeterde...

Lees meer
Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!