Wie ben ik?

Over Esther

Nice to meet you!

Een mensenmens puur sang en zet me graag maatschappelijk in voor anderen.

Esther, geboren als ondernemersdochter, moeder van Ash en opvoeder van Jack the cat. Verder een beetje “prettig gestoord”, Ja dat ben ik!

De afgelopen 11 jaar werk ik (vanuit eigen ervaring) actief met kinderen, ouders en tieners die te maken hebben met een chronische aandoening en daarmee op veel vlakken te maken krijgen met het feit dat ze anders zijn en dat niet willen.

Daarnaast werkte ik 2 jaar als vrijwilliger bij de Kindertelefoon en kreeg ik veel te maken met de extreme gevolgen van pestgedrag waarbij weerbaarheid/grenzen stellen de sleutel tot succes is.

In 2020 behaalde ik mijn licentie als trainer Omgaan met Pesten en daar ben ik op de dag van vandaag heel blij mee. Ik ondersteun mensen (jong en oud) in hun weg naar een betere kwaliteit van leven. Hoe gaaf!

Als ik een dier zou zijn, dan ben ik een zebra. Ik ben zwart-wit. Is dat hard? Kan. Voor mij voelt het overzichtelijk en duidelijk.

Ik ben oprecht en energiek, ik heb geen eelt op mijn ellebogen, doe niet aan gelul, maar ga keihard voor zaken waar ik in geloof.

Bovenal toon ik onvoorwaardelijke liefde aan mensen, die net als ik, zichzelf durven te zijn. Je hoeft niet te wachten tot één januari om het beste uit jezelf te halen. Intrinsieke motivatie en oprechte supporters om je heen, zorgen dat je kan experimenteren en aan talentontwikkeling kan doen.

 

 

MIJN WERK

Ik ervaar mijn werk als supporter dan ook als iets geweldigs. Met mijn oprechte energie streef ik ernaar een pure bijdrage te kunnen leveren, maar zeker ook een luisterend oor te kunnen bieden aan ieder mens die het nodig kan hebben.

Zeker net zo belangrijk is het om ook te kijken naar de mensen rondom het kind/de tiener. Het supportersnetwerk is zo enorm belangrijk. De rol van ouders, die van school, de werkgever, maar ook die van de naaste omgeving.

Soms is het best ingewikkeld om te kijken wat er van wie nu gevraagd wordt in welke situatie. Ik loop graag het pad wat nodig is en geef handvatten hoe je de verandering van binnenuit tot stand kan brengen.

De kracht van verandering zit in iedereen. Soms is er meer tijd, veel liefde en een luisterend oor nodig om dat weer te mogen ervaren.

Ik ga graag mee op ontdekkingsreis.

Drinken wij binnenkort wat of wandel je liever? Ik kijk naar je uit!

Tot snel! 

Ik werk graag samen met deze mooie mensen:
X
Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!