Over ons team

Wie ga je ontmoeten?

 

 

Team Leef en Inspiratiedagen

Vanuit jarenlange ervaring is ons team van Oprecht Energiek al een aantal jaar bezig om te kijken wat er naast, het mooie digitale aanbod, aan ECHT contact kan zijn.
Hier kan je lezen WIE wij zijn, en WAT ons drijft:

Esther

Esther

Oprecht Energiek

Als ik een dier zou zijn, dan ben ik een zebra. Ik ben zwart-wit. Is dat hard? Kan. Voor mij voelt het overzichtelijk en duidelijk.

Ik ben oprecht en energiek, ik heb geen eelt op mijn ellebogen, doe niet aan gelul, maar ga keihard voor zaken waar ik in geloof.

Bovenal toon ik onvoorwaardelijke liefde aan mensen, die net als ik, zichzelf durven te zijn. Je hoeft niet te wachten tot één januari om het beste uit jezelf te halen. Intrinsieke motivatie en oprechte supporters om je heen, zorgen dat je kan experimenteren en aan talentontwikkeling kan doen.

Ash

Ash

Creatief Media Brein

Als tiener ben ik graag creatief bezig. Mijn studie Signmaking op het Nimeto in Utrecht komt ook bij Oprecht Energiek zeker van pas. Naast digitale shit vind ik het ook ontzettend leuk om bezig te zijn met mijn handen en maak ik creaties van karton, papier en ander materiaal wat je kan recyclen.

Ik ben ingetogen, maar enthousiast. Ik ben dol op vinyl en draai graag een plaatje op zijn tijd. Ik ben de jongste telg, maar help het team graag.

Samen met hen beleef ik de mooiste avonturen!

Mieke

Mieke

Workshop Schrijven met Vuur

Jij kent mij nog niet. Ik ben Mieke: uitnodigend, puur, creatief, enthousiast, betrokken en inspirerend ingesteld. Ook ben ik een reislustige dame, dit mag duidelijk zijn.

Sinds de jaren ‘90 reis ik met liefde en regelmaat naar Kenia en Tanzania. Tijdens één van mijn reizen ontmoette ik een Masai. Ik leerde over deze oude cultuur, hun tradities en beleefde uit de eerste hand de bijzondere bush ervaringen. Zo leerde ik op een bijzondere wijze vuur maken. Dit zette mij aan het denken en het zaadje voor “Nolari Bush Art” werd geplant. Creativiteit – rust – tijd voor jezelf – delen met een ander!

Margot

Margot

Workshop Access Bars

Mijn motto is; kijk naar wat er wel is en wat wel kan.

Dagelijks leven met chronische pijn kan dat knap ingewikkeld maken, maar juist dan is het de kunst te ervaren dat geluk, vrolijkheid en lichtheid zit in hele kleine, vaak dagelijkse dingen.

Door bewust te worden waar je blij van wordt, waar je kracht en energie uit kunt halen, verrijkt je leven.

Soms is dat een actief proces van juist iets doen of laten, maar het zit ‘m ook in open staan en ontvangen.

Suzanne

Suzanne

Wandeling en/of gesprek individueel met vragenzaaier

Wandeling en/of gesprek individueel met vragenzaaier: Laat je kennen

Waar je in het dagelijks leven allerlei petten op hebt en ballen in de lucht houdt, kun je in dit gesprek alles laten vallen en laten zijn wat er is. Je wordt uitgenodigd je te laten kennen. Hoe voelt het nu eigenlijk van binnen? Hoe is het contact met jezelf?

Vragenzaaier vraagt door zodat je jouw inzicht kan verdiepen of er een nieuw perspectief voor je opent. En je even de ruimte krijgt die nodig is.

Wandel je graag buiten tijdens het gesprek of blijf je liever binnen, zoek zelf de plek uit die voor jou goed voelt, dat is het startpunt.

Sharon

Sharon

Reiki behandeling

Ik ben Sharon en woon in Vleuten samen met mijn zoon. Ik ben sensitief, positief, enthousiast, empathisch en zorgzaam.

Als voedingscoach kwam ik er tijdens het begeleiden van mensen achter, dat stress een enorme invloed heeft op je voedingspatroon. Middels Mindfull eten begeleid ik jou naar een gezonde manier van eten die past bij jouw situatie en leefwijze.

Aanvullend op mijn werk als voedingscoach ben ik gaan nadenken over hoe ik de mensen die bij mij komen nog beter kan begeleiden. Niet alleen mentaal en fysiek, maar ook emotioneel en eventueel spiritueel.

Reiki kwam op mijn pad en hier haalde ik veel voldoening uit. Als verdieping volgde ik een opleiding tot Energetisch therapeut en kreeg ik tools mee als o.a. Burn-Out release, EFT en Healings. Dit maakte het compleet.

Momenteel ben ik actief bezig met het thema rouw en breid ik mijn aanbod uit met Rouwcoaching.

Lennard

Lennard

Workshop Weerbaarheid / Fysieke Veiligheid (Zelfverdediging) / Kwaliteit van leven met NAH

Ik ben Lennard en heb een veelzijdig verhaal te vertellen vanuit mijn eigen turbulente levensweg waarmee ik mensen wil ondersteunen vanuit mijn persoonlijke ervaringen.

Door een positieve draai te hebben kunnen geven aan de heftige gebeurtenissen in mijn leven voel ik het als ‘mijn missie’ om mensen in hun eigen kracht te zetten!

Mijn trainingen variëren van het vergroten van weerbaarheid in de breedste zin van het woord. O.a. hoe zet je door na tegenslagen, zelfverdediging (fysiek) en lezingen over NAH (Niet Aangeboren Hersenletstel)voor mensen met NAH en hun omgeving en professionals.

Monique

Monique

Massage / Escentie test / Diverse massage's

Ik ben Monique de Bruin-Verhaar en heb sinds 4 jaar mijn eigen massagesalon. Daarvoor heb ik ruim 27 jaar in het bankwezen gewerkt. Hier heb ik veel geleerd op het vakgebied van de financiële wereld, maar vooral ook veel over mijzelf.

Mijn passie heb ik ontdekt tijdens een cursus ontspannen voetreflexmassage. Tijdens deze cursus ervaarde ik ontspanning, energie en blijdschap. Op dat moment was het voor mij duidelijk dat dit iets is wat ik wil doen en waar ik gelukkig van word. Hier ben ik dan ook meteen mee aan de slag gegaan.

Zelf heb ik vaker een burn-out gehad. Hierdoor heb ik wel geleerd wat belangrijk voor mij is en hoe ik dit in het vervolg kan voorkomen. Ook ben ik aan de hand van mijn klachten erachter gekomen hoe het lichaam zichzelf kan blokkeren. Alles staat met elkaar in verbinding en met de massage zie ik dit vaak terug. Ik geef energetische massages en bekijk alles met een holistische blik om te kijken hoe we het lichaam weer in balans kunnen krijgen. Omdat ik zelf weet hoe lastig dit kan zijn, wil ik je graag helpen. Ik ben daarom ook erg blij dat ik de mogelijkheid heb om het verschil te maken met mijn massages.

Diana

Diana

Websitezuster / verbetering / meedenker

Als sidekick, meedenker, optimaliseren van websites ben ik altijd wel in voor creatieve uitdagingen.
Mensen omschrijven me als positief, enthousiast en altijd in voor iets nieuws!
Met de nodige ervaringen in het leven, in het hier en NU.
Morgen is niet beloofd, maar vandaag wordt fantastisch!

Voor Esther denk ik graag mee in de mooie projecten die ze aangaat. De Leef en Inspiratiedagen die zij organiseert met het mooie team, maakt dat ik vol liefde en overgave haar daarbij ondersteun.

Vragen? Voel je altijd vrij ze te stellen!

Ben je ook bij?

Workshops

X
Chat openen
1
Hey, stuur mij gerust een appje!
Scan de code
Hi! Stuur me gerust een berichtje!